"Sport ska vara tillgängligt för alla utan att behöva göra ett klimatavtryck"


S.W Circular Sport AB grundades hösten 2020 av två sportentusiaster i Göteborg. Affärsidén vid starten var att sälja begagnade sportartiklar och uppmana folk att låta andra få glädjas av utrustningen som legat nedpackad sen vem vet när.


Under många timmar spenderade hemma under COVID-19 började vi spåna på idéer över vad vi kan göra för att göra en positiv insats för klimatet och hur vi kan vara med och stoppa pågående klimatförändringar. Vi reflekterade lite kring vad vi har gjort under senaste året...


En stor del av tiden av vår fritid spenderades i diverse padelhallar. Vi insåg precis som resten av Sverige att padel är en otroligt rolig sport! Kort därefter började vi titta efter hur vi skulle kunna uppgradera vår utrustning för att kunna ta vårt spel till nästa nivå. Dock insåg vi snabbt att köpa ny utrustning till höger och vänster inte är hållbart. Så föddes idén om Circular Sport och att köpa och sälja begagnad utrustning på ett säkert sätt.


Vårt ledord på Circular Sport är Hållbarhet. Vi vill vara med och skapa en bättre framtid där vi tar hand om jordens resurser på ett bättre sätt.